بسم الله الرحمن الرحیم

پ.ب.ا
بسم الله الرحمن الرحیم

See my web in your phone or tablet withe QR reader
پارادوکس با انتها
جهانی که هم اکنون در آن زندگی می کنیم
مکانی است پراز تناقض در بسیاری از مکان ها، زمان ها و درخیلی از بعد های دیگر.... واقعا که یک مشکل خیلی بزرگی هست..... دوحالت بیشتر نداره یا درجهت حل این مشکلات تلاش کردن یا برعکس ( بی تفاوت بودن هم در دسته ی برعکس ها قرار می گیرد)، اجتماع نقیضین هست بین انسان بودن و بی تفاوت بودن در برابر پارادوکس ها ، در برابر مشکلات ...بدتر از بی تفاوت بودن البته توجیه کردن هست ، بی تفاوتی آگاهانه یعنی خود را به خواب زدن........ نمی شه بی تفاوت بود به بهانه ی نتیجه نگرفتن....زمانی نتیجه ی اصلی ونهایی بدست می آید، زمانی که فقط خدا آن را می داند،زمانی که مطمئن خواهیم بود از حل شدن مشکلات و تناقض ها در آن.....زمانی که به طور حتم به آن می رسیم ولی چگونه رسیدن هر شخص به به ان نقش مهمی در سرنوشت آن شخص خواهد گذاشت....

پربیننده ترین مطالب

آخرین نظرات

مطرح کردن بحث حاشیه ای و البته بهتر است بگوییم فرضیه تاثیر پارازیت ها بر روی سلامتی انسان از سوی خانم ابتکار دارای سابقه ای طولانی است، انگار مطرح شدن این فرضیه ی غیر قطعی را از سوی خانم ابتکار را باید نوعی سرپوش دانست برای بی مسئولیتی های ایشان در قضیه های مختلف محیط زیستی مانند ریزگرد ها و .....

جالب اینجاست که ایشان تا کنون حتی سند کوچکی برای اثبات این فرضیه به مجامع علمی ارائه نکرده اند، حرف و حرف و بازهم فقط حرف بدون حتی کوچکترین سند علمی!!  

ایشان می گوید این که موضوع را به تشویش اذهان عمومی تبدیل کنیم فایده ای ندارد، اما باید موضوع پیگیری شود و دولت یازدهم نیز در این زمینه باید شفاف پاسخگو باشد و یا آنکه اعلام کند از حیطه نظارت دولت خارج کرده اند و اختیاراتی ندارد.

این حرف در حالی گفته می شود که ایشان تا کنون فقط به تکرار یک فرضیه غیر قطعی که البته که خوراک مناسبی هم برای رسانه های معاند شناخته می شود پرداخته است؛ در حالی که به جای این همه حاشیه سازی و تشویش اذهان عمومی می شد  یک تحقیق علمی در یکی از چهارصد و شصت مرکزعلمی کشور انجام داده و سپس برطبق آن یک تصمیم عملیاتی گرفت.

دکتر معصومه ابتکار طی مصاحبه ای با خبرگزاری ایسنا گفت: این دولت از ابتدای روی کار آمدن به این موضوع توجه داشته و به این منظور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کارگروهی تشکیل شد و طی بررسی ها و جلساتی یک متن مشترک تهیه شده است.

وی تاکید کرد: در آن زمان آقای واعظی که مسئولیت را در کمیته به عهده داشتند اعلام کردند در این موضوع نگرانی دارند و این امر باید تحت کنترل باشد.

این در حالی است که  محمود واعظی در شهریور 1392 تاکید کرده بود تاکنون گزارش‌های رسیده مضر بودن پارازیت‌ها را تایید نکرده است !!!!!

 به گفته رییس سازمان محیط زیست، در مسئله پارازیت ها وزارتخانه های ارتباطات و وزارت بهداشت مسئولیت دارند اما ابهامی که در مسئله هست کار را به اینجا رسانده است.

حال معلوم نیست چرا ایشان به جای حل مشکلات اساسی سازمان تحت امرشان باید تلاش خود بر روی فرضیه ی غیر قطعی مبهم یک نهاد دیگر متمرکز کنند؟! 

rastgooyan.com

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی